Wildfulness

Wildfulness

Wildfulness is een unieke manier om via de natuur dichter bij jezelf te komen. Heb je ook zin om dit te ontdekken?

Wildfulness

885579_1102734943074516_13685345809819867_o.jpg

Wildfulness is een woord dat zichzelf omvat. Het is een manier die beleving van mindfulness en natuur verbindt.

De natuur kan zo als leermeester dienen om leren gelukkig te zijn met wat er is en te leren accepteren van wat er niet is. Een uitnodiging om te groeien met de seizoenen mee.

Zowel onze fysische en mentale gezondheid heeft baat bij vertoeven in de natuur. Zo is uit wetenschappelijk onderzoek gebleken dat het mensen blijer en kalmer maakt, het goed voor je hart is, je immuunsysteem sterker wordt en je er een creatieve boost van krijgt.

Een uitgebreidere kijk op de beweegredenen en de bezieling van Wildfulness kan je hier nalezen. Voor wie zin heeft in wat ideologische filosofie.

 

Mooie dingen die ik koester,

Als een parel in een oester.

De kroon op veel werk

Daarom werd ik een merk.

Logo_2017_met_tekst.png
 

respectEer je leermeester

Deze oeroude leermeester is gratis, maar verdient wel zijn respect. Omwille van die redenen maken wij gedurende de activiteiten belangrijke beslissingen mbt onze ecologische voetafdruk. Hebt u nog creatieve voorstellen of ideetjes? Mail ze dan graag naar info@wildfulness.be

resized_klepper.jpg

Op onze activiteiten bieden we biologische vegetarische maaltijden aan met mogelijkheid tot vegan. Deze heerlijke groentjes komen van zelfoogstboerderij de Klepper.

Indien er beperkingen zijn of wensen op vlak van allergie, voeding of geloofsovertuiging dan bekijken wij hoe we een brug kunnen slaan zodat ieder zich toch een plaats weet te vinden in onze samenleving.


anders winkelen

De overige aankopen gebeuren steeds vanuit ecologisch standpunt. Zo zal de keuze gemaakt worden voor inlandse en biologische producten uit de verpakkingsvrije winkel anders winkelen.

In eerste plaats kiezen we voor gerecycleerde en/of duurzame natuurvriendelijke materialen.


carpoolkorting.jpg

De ecologische voetafdruk (ook al is het maar maatje 33) willen we zoveel mogelijk beperken. Daarom bieden we een carpoolkorting aan.

Elke deelnemer die met een andere deelnemer in de wagen komt krijgt 25 euro korting. Dit geldt voor de activiteiten: Fluisterwoud, Mindful kampje & de Herbronning.

Met deze Carpoolkorting wordt BOS+ gesteund. BOS+ is een natuur- en milieu-organisatie die zich specifiek richt op bossen en bomen omdat bossen en bomen van cruciaal maatschappelijk belang zijn door de vele ecosysteemdiensten die ze vervullen voor dieren, planten én mensen.


flyerfacebookpost2.jpg

Er werd gekozen voor CO2 neutraal drukwerk. Zowel voor het afdrukwerk thuis als voor de publiciteit zijn onze foldertjes geen flyers maar stayers dankzij Lydia. Ze worden enkel op plekken gelegd waar mensen er bewust voor kiezen om deze mee te nemen. Ze zijn zo ontworpen dat ze geen vervaldatum kennen.


waarden

Wij houden er een sociaal systeem op na. Wij vinden dat wij een eerlijke prijs vragen voor het gene we aanbieden, maar willen u ook meedelen dat wij een sociaal systeem hebben waardoor kinderen met financiële moeilijkheden toch ook deze mooie belevenis kunnen ervaren.

Denkt je dat je hiervoor in aanmerking komt, neem dan contact op voor een individueel gesprek.