Wildfulness

Wildfulness

Wildfulness is een unieke manier om via de natuur dichter bij jezelf te komen. Heb je ook zin om dit te ontdekken?

Wietse

"Happiness is only real when shared."

 

wietse2.jpg

Wietse is een fijne collega en samen met Katrien vormen ze een complementair team met een gedeelde passie om mensen te mogen zien groeien tot ze passen in zichzelf.

In 2015 kruisten de wegen van Katrien en Wietse elkaar op collegiale wijze. Er volgde een goede samenwerking is het therapeutische dagziekenhuis Sint-Alexius Grimbergen. Hier bleef het niet bij... Katrien leerde Wietse een nieuwe weg kennen. Een weg genaamd Wildfulness.

Wietse volgde een opleiding als psychomotore therapeut en helpt mensen net door beweging stil te staan.

Hij wordt gekenmerkt door zijn nuchtere kijk op het leven.

Van jongs af aan ervaart hij een grote aantrekkingskracht komende uit de natuur. Het is de plaats waar rust en avontuur voor hem hand in hand gaan. De quote ‘Happiness is only real when shared’ uit het boek en film ‘into the wild’, past hem goed. Niets mooier dan samen iets te kunnen verwezenlijken, iets waardevol te kunnen delen.

Dat hopen wij met jullie in de herbronning te delen.

Wietse zit boordevol energie en enthousiasme. Deze vinden hun uitweg in grote en kleine projecten.

In 2013 richtte hij in zijn geboortedorp een jeugdbeweging op voor kinderen met een beperking. Nu hoopt hij een stuk van zijn passie voor de natuur met anderen te kunnen delen.

Herbronning

Een natuurbelevingskamp in de Ardennen met nadruk op persoonlijke groei met lichaamsbeleving, woudloperstechnieken, creativiteit en mindfulness.

Wietse is mede-begeleider van de Herbronning.