Wildfulness

Wildfulness

Wildfulness is een unieke manier om via de natuur dichter bij jezelf te komen. Heb je ook zin om dit te ontdekken?

Wietse

"Happiness is only real when shared."

 

wietse2.jpg

Wietse is een fijne collega en samen met Katrien vormen ze een complementair team met een gedeelde passie om mensen te mogen zien groeien tot ze passen in zichzelf.

In 2015 kruisten de wegen van Katrien en Wietse elkaar op collegiale wijze. Er volgde een goede samenwerking is het therapeutische dagziekenhuis Sint-Alexius Grimbergen. Hier bleef het niet bij... Katrien leerde Wietse een nieuwe weg kennen. Een weg genaamd Wildfulness.

Wietse volgde een opleiding als psychomotore therapeut en helpt mensen net door beweging stil te staan.

Hij wordt gekenmerkt door zijn nuchtere kijk op het leven.

Van jongs af aan ervaart hij een grote aantrekkingskracht komende uit de natuur. Het is de plaats waar rust en avontuur voor hem hand in hand gaan. De quote ‘Happiness is only real when shared’ uit het boek en film ‘into the wild’, past hem goed. Niets mooier dan samen iets te kunnen verwezenlijken, iets waardevol te kunnen delen.

Dat hopen wij met jullie in de herbronning te delen.

Wietse zit boordevol energie en enthousiasme. Deze vinden hun uitweg in grote en kleine projecten.

In 2013 richtte hij in zijn geboortedorp een jeugdbeweging op voor kinderen met een beperking. Nu hoopt hij een stuk van zijn passie voor de natuur met anderen te kunnen delen.

Herbronning

Een natuurbelevingskamp in de Ardennen met nadruk op persoonlijke groei met lichaamsbeleving, woudloperstechnieken, creativiteit en mindfulness.

Wietse is mede-begeleider van de Herbronning.

 
De ecologische voetafdruk (ook al is het maar maatje 33) willen we zoveel mogelijk beperken. Daarom bieden we een carpoolkorting aan. Elke deelnemer die met een andere deelnemer in de wagen komt krijgt 25 euro korting. Dit geldt voor de activiteiten: Fluisterwoud, Mindful kampje & de Herbronning. Met deze Carpoolkorting wordt BOS+ gesteund. BOS+ is een natuur- en milieu-organisatie die zich specifiek richt op bossen en bomen. Niet als doel op zich, wel omdat bossen en bomen van cruciaal maatschappelijk belang zijn door de vele ecosysteemdiensten die ze vervullen voor dieren, planten én mensen. Meer info volgt na inschrijving.

De ecologische voetafdruk (ook al is het maar maatje 33) willen we zoveel mogelijk beperken. Daarom bieden we een carpoolkorting aan.

Elke deelnemer die met een andere deelnemer in de wagen komt krijgt 25 euro korting. Dit geldt voor de activiteiten: Fluisterwoud, Mindful kampje & de Herbronning.

Met deze Carpoolkorting wordt BOS+ gesteund. BOS+ is een natuur- en milieu-organisatie die zich specifiek richt op bossen en bomen. Niet als doel op zich, wel omdat bossen en bomen van cruciaal maatschappelijk belang zijn door de vele ecosysteemdiensten die ze vervullen voor dieren, planten én mensen.

Meer info volgt na inschrijving.

Op onze activiteiten bieden we biologische vegetarische maaltijden aan in samenwerking met zelfoogstboerderij de Klepper . De andere aankopen die nodig zijn gebeuren steeds vanuit ecologisch standpunt. Indien er beperkingen zijn of wensen op vlak van allergie, voeding of geloofsovertuiging dan bekijken wij hoe we een brug kunnen slaan zodat ieder zich toch een plaats weet te vinden in onze samenleving.

Op onze activiteiten bieden we biologische vegetarische maaltijden aan in samenwerking met zelfoogstboerderij de Klepper. De andere aankopen die nodig zijn gebeuren steeds vanuit ecologisch standpunt.

Indien er beperkingen zijn of wensen op vlak van allergie, voeding of geloofsovertuiging dan bekijken wij hoe we een brug kunnen slaan zodat ieder zich toch een plaats weet te vinden in onze samenleving.

Wij houden er een sociaal systeem op na. Wij vinden dat wij een eerlijke prijs vragen voor het gene we aanbieden, maar willen u ook meedelen dat wij er een sociale kas op nahouden waardoor kinderen met financiële moeilijkheden toch ook deze mooie belevenis kunnen ervaren. Denkt je dat je hiervoor in aanmerking komt, neem dan contact op voor een individueel gesprek .

Wij houden er een sociaal systeem op na. Wij vinden dat wij een eerlijke prijs vragen voor het gene we aanbieden, maar willen u ook meedelen dat wij er een sociale kas op nahouden waardoor kinderen met financiële moeilijkheden toch ook deze mooie belevenis kunnen ervaren.

Denkt je dat je hiervoor in aanmerking komt, neem dan contact op voor een individueel gesprek.

Mooie dingen die ik koester, Als een parel in een oester. De kroon op veel werk Daarom werd ik een merk.

Mooie dingen die ik koester,

Als een parel in een oester.

De kroon op veel werk

Daarom werd ik een merk.