Wildfulness

Wildfulness

Wildfulness is een unieke manier om via de natuur dichter bij jezelf te komen. Heb je ook zin om dit te ontdekken?

Individuele coaching

17194542262_4e462fb879.jpg
17194542262_4e462fb879.jpg

Individuele coaching

55.00

Loop je ergens op vast in je leven, of heb je hulp en steun nodig? Dan Is een individuele coaching met Act en mindfulness meer iets voor jou…

Aanmelden

Klinken onderstaande uitspraken je bekend in de oren:

“Ik ben moe en uitgeput, ik vecht en werk hard aan mezelf, maar ik loop steeds maar weer tegen dezelfde problemen aan”

“Ik weet niet goed wat ik wil in het leven, ik onderga het maar”

“Ik kan mijn verleden niet loslaten, het staat in de weg van mijn geluk”

“Ik pieker steeds maar, ik raak verstrikt in mijn eigen gedachten”

“Ik breek mezelf af in mijn hoofd waardoor ik niets meer onderneem”

“Ik heb wel dromen en interesses, maar ik ben bang dat ik het toch niet zal kunnen”

“Ik wil zo perfect zijn dat het me heel veel stress geeft en me soms helemaal blokkeert”

“De wereld is iets wat me overweldigt, ik vind mij er geen plaats in”

“Gevoelens kunnen me soms helemaal meenemen waardoor ik mezelf niet meer herken”

Act is geen praattherapie. Noch in individuele gesprekken, noch in groepsgesprekken gaan we diepgaander aan de slag met je verleden. De aandacht ligt op het hier en nu en op acties ondernemen om je geluk in de toekomst meer te kunnen opbouwen. Samen gaan we op zoek naar wat er écht toe doet in het leven.

Via concrete technieken leer je op een andere manier om te gaan met je moeilijkheden. Je krijgt uitleg over wat je leert en zal ook gemotiveerd worden om thuis aan de slag te gaan met oefeningen om zo goed mogelijk andere vaardigheden aan te leren. Hoe meer bewust je oefent hoe beter je ook je eigen geluk kan maken.

 

Praktisch

 

Op afspraak

Maandagavond
groepspraktijk Facet

Kortenberg
 

 

Aanmelden

De ecologische voetafdruk (ook al is het maar maatje 33) willen we zoveel mogelijk beperken. Daarom bieden we een carpoolkorting aan. Elke deelnemer die met een andere deelnemer in de wagen komt krijgt 25 euro korting. Dit geldt voor de activiteiten: Fluisterwoud, Mindful kampje & de Herbronning. Met deze Carpoolkorting wordt BOS+ gesteund. BOS+ is een natuur- en milieu-organisatie die zich specifiek richt op bossen en bomen. Niet als doel op zich, wel omdat bossen en bomen van cruciaal maatschappelijk belang zijn door de vele ecosysteemdiensten die ze vervullen voor dieren, planten én mensen. Meer info volgt na inschrijving.

De ecologische voetafdruk (ook al is het maar maatje 33) willen we zoveel mogelijk beperken. Daarom bieden we een carpoolkorting aan.

Elke deelnemer die met een andere deelnemer in de wagen komt krijgt 25 euro korting. Dit geldt voor de activiteiten: Fluisterwoud, Mindful kampje & de Herbronning.

Met deze Carpoolkorting wordt BOS+ gesteund. BOS+ is een natuur- en milieu-organisatie die zich specifiek richt op bossen en bomen. Niet als doel op zich, wel omdat bossen en bomen van cruciaal maatschappelijk belang zijn door de vele ecosysteemdiensten die ze vervullen voor dieren, planten én mensen.

Meer info volgt na inschrijving.

Op onze activiteiten bieden we biologische vegetarische maaltijden aan in samenwerking met zelfoogstboerderij de Klepper . De andere aankopen die nodig zijn gebeuren steeds vanuit ecologisch standpunt. Indien er beperkingen zijn of wensen op vlak van allergie, voeding of geloofsovertuiging dan bekijken wij hoe we een brug kunnen slaan zodat ieder zich toch een plaats weet te vinden in onze samenleving.

Op onze activiteiten bieden we biologische vegetarische maaltijden aan in samenwerking met zelfoogstboerderij de Klepper. De andere aankopen die nodig zijn gebeuren steeds vanuit ecologisch standpunt.

Indien er beperkingen zijn of wensen op vlak van allergie, voeding of geloofsovertuiging dan bekijken wij hoe we een brug kunnen slaan zodat ieder zich toch een plaats weet te vinden in onze samenleving.

Wij houden er een sociaal systeem op na. Wij vinden dat wij een eerlijke prijs vragen voor het gene we aanbieden, maar willen u ook meedelen dat wij er een sociale kas op nahouden waardoor kinderen met financiële moeilijkheden toch ook deze mooie belevenis kunnen ervaren. Denkt je dat je hiervoor in aanmerking komt, neem dan contact op voor een individueel gesprek .

Wij houden er een sociaal systeem op na. Wij vinden dat wij een eerlijke prijs vragen voor het gene we aanbieden, maar willen u ook meedelen dat wij er een sociale kas op nahouden waardoor kinderen met financiële moeilijkheden toch ook deze mooie belevenis kunnen ervaren.

Denkt je dat je hiervoor in aanmerking komt, neem dan contact op voor een individueel gesprek.

Mooie dingen die ik koester, Als een parel in een oester. De kroon op veel werk Daarom werd ik een merk.

Mooie dingen die ik koester,

Als een parel in een oester.

De kroon op veel werk

Daarom werd ik een merk.