Wildfulness

Wildfulness

Wildfulness is een unieke manier om via de natuur dichter bij jezelf te komen. Heb je ook zin om dit te ontdekken?

Nele

Nele3.jpeg

Nele is een fijne collega, we vormen een complementair team met een gedeelde passie om kinderen verrijkende momenten te brengen.

Mijn fluisterwoudcompaan werkt verscheidene jaren als monitrice gezinssurvivals bij de outdoorschool. Nele ontdekte als scouts haar liefde voor de natuur en ondervond al vroeg de helende werking van stilte.

Ze kookt graag en is creatief in de keuken en op open vuur. Voeding uit de natuur, eetbare paddestoelen en geneeskrachtige planten zijn wat haar het meest bindt aan het buitenleven. Met haar broers en zus was ze niet weg te krijgen uit de tuin van hun huis en de kleiputten om de hoek. Als jonge mama zoekt ze de natuur opnieuw op. Nele vertrekt vanuit de idee; natuur is onze basis, onze kinderen zijn onze toekomst.

Allen deel van het geheel, elk met eigen sterktes en zwaktes, elk met eigen kwaliteiten en frustraties. Ze vindt het belangrijk om met onze kwetsbaarheid als kracht te staan en ze wil vooral kinderen helpen dit deel van zichzelf te onderzoeken. Zichzelf graag zien en de daarbijhorende grenzen van het zelf leren aanvaarden en respecteren is innerlijke rust voor wie het kan ervaren, daar gaat ze met heel haar hart voor. Als thuisverzorgende is ze graag gezien, steeds staat ze klaar met een warme lach en een vriendelijk woord. Ze is kindervoedingsadviseur en heeft kennis van outdoor EHBO.

Nele is mede-begeleidster van het fluisterwoud.

Fluisterwoud

Een natuurbelevingskamp in de Ardennen met aanleren van echte woudlopersskills op een bosje van mindfulness.

 
De ecologische voetafdruk (ook al is het maar maatje 33) willen we zoveel mogelijk beperken. Daarom bieden we een carpoolkorting aan. Elke deelnemer die met een andere deelnemer in de wagen komt krijgt 25 euro korting. Dit geldt voor de activiteiten: Fluisterwoud, Mindful kampje & de Herbronning. Met deze Carpoolkorting wordt BOS+ gesteund. BOS+ is een natuur- en milieu-organisatie die zich specifiek richt op bossen en bomen. Niet als doel op zich, wel omdat bossen en bomen van cruciaal maatschappelijk belang zijn door de vele ecosysteemdiensten die ze vervullen voor dieren, planten én mensen. Meer info volgt na inschrijving.

De ecologische voetafdruk (ook al is het maar maatje 33) willen we zoveel mogelijk beperken. Daarom bieden we een carpoolkorting aan.

Elke deelnemer die met een andere deelnemer in de wagen komt krijgt 25 euro korting. Dit geldt voor de activiteiten: Fluisterwoud, Mindful kampje & de Herbronning.

Met deze Carpoolkorting wordt BOS+ gesteund. BOS+ is een natuur- en milieu-organisatie die zich specifiek richt op bossen en bomen. Niet als doel op zich, wel omdat bossen en bomen van cruciaal maatschappelijk belang zijn door de vele ecosysteemdiensten die ze vervullen voor dieren, planten én mensen.

Meer info volgt na inschrijving.

Op onze activiteiten bieden we biologische vegetarische maaltijden aan in samenwerking met zelfoogstboerderij de Klepper . De andere aankopen die nodig zijn gebeuren steeds vanuit ecologisch standpunt. Indien er beperkingen zijn of wensen op vlak van allergie, voeding of geloofsovertuiging dan bekijken wij hoe we een brug kunnen slaan zodat ieder zich toch een plaats weet te vinden in onze samenleving.

Op onze activiteiten bieden we biologische vegetarische maaltijden aan in samenwerking met zelfoogstboerderij de Klepper. De andere aankopen die nodig zijn gebeuren steeds vanuit ecologisch standpunt.

Indien er beperkingen zijn of wensen op vlak van allergie, voeding of geloofsovertuiging dan bekijken wij hoe we een brug kunnen slaan zodat ieder zich toch een plaats weet te vinden in onze samenleving.

Wij houden er een sociaal systeem op na. Wij vinden dat wij een eerlijke prijs vragen voor het gene we aanbieden, maar willen u ook meedelen dat wij er een sociale kas op nahouden waardoor kinderen met financiële moeilijkheden toch ook deze mooie belevenis kunnen ervaren. Denkt je dat je hiervoor in aanmerking komt, neem dan contact op voor een individueel gesprek .

Wij houden er een sociaal systeem op na. Wij vinden dat wij een eerlijke prijs vragen voor het gene we aanbieden, maar willen u ook meedelen dat wij er een sociale kas op nahouden waardoor kinderen met financiële moeilijkheden toch ook deze mooie belevenis kunnen ervaren.

Denkt je dat je hiervoor in aanmerking komt, neem dan contact op voor een individueel gesprek.

Mooie dingen die ik koester, Als een parel in een oester. De kroon op veel werk Daarom werd ik een merk.

Mooie dingen die ik koester,

Als een parel in een oester.

De kroon op veel werk

Daarom werd ik een merk.