Wildfulness

Wildfulness

Wildfulness is een unieke manier om via de natuur dichter bij jezelf te komen. Heb je ook zin om dit te ontdekken?

Nele

Nele3.jpeg

Nele is een fijne collega, we vormen een complementair team met een gedeelde passie om kinderen verrijkende momenten te brengen.

Mijn fluisterwoudcompaan werkt verscheidene jaren als monitrice gezinssurvivals bij de outdoorschool. Nele ontdekte als scouts haar liefde voor de natuur en ondervond al vroeg de helende werking van stilte.

Ze kookt graag en is creatief in de keuken en op open vuur. Voeding uit de natuur, eetbare paddestoelen en geneeskrachtige planten zijn wat haar het meest bindt aan het buitenleven. Met haar broers en zus was ze niet weg te krijgen uit de tuin van hun huis en de kleiputten om de hoek. Als jonge mama zoekt ze de natuur opnieuw op. Nele vertrekt vanuit de idee; natuur is onze basis, onze kinderen zijn onze toekomst.

Allen deel van het geheel, elk met eigen sterktes en zwaktes, elk met eigen kwaliteiten en frustraties. Ze vindt het belangrijk om met onze kwetsbaarheid als kracht te staan en ze wil vooral kinderen helpen dit deel van zichzelf te onderzoeken. Zichzelf graag zien en de daarbijhorende grenzen van het zelf leren aanvaarden en respecteren is innerlijke rust voor wie het kan ervaren, daar gaat ze met heel haar hart voor. Als thuisverzorgende is ze graag gezien, steeds staat ze klaar met een warme lach en een vriendelijk woord. Ze is kindervoedingsadviseur en heeft kennis van outdoor EHBO.

Nele is mede-begeleidster van het fluisterwoud.

Fluisterwoud

Een natuurbelevingskamp in de Ardennen met aanleren van echte woudlopersskills op een bosje van mindfulness.