Wildfulness

Wildfulness

Wildfulness is een unieke manier om via de natuur dichter bij jezelf te komen. Heb je ook zin om dit te ontdekken?

Katrien

Katrienv.Campenhout1.jpg

"Al van kleins af aan ben ik geboeid door alle pracht en praal die de natuur ons te bieden heeft. Een wondermooi landschap, kriebeldiertjes, de geur van een bos, wilde bloemen, kruiden… het raakt me diep. Die verwondering wilde ik overbrengen naar kinderen en dus werd ik leerkracht natuurwetenschappen, wetenschappelijk werk en aardrijkskunde in de eerste graad secundair.

Onze twee kindjes genieten ook enorm van de natuur. Ongelooflijk hoeveel rust dat in ons gezin brengt. We gaan jaarlijks meerdere keren kamperen. Puur genieten.

Toen we hoorden van het wondermooie project en gemeenschapsgrond ‘Hart van de Merode’ hebben we niet lang getwijfeld om er deel van uit te maken. Het is een plek voor stilte, rust, bezinnen en genieten. Een plek waar onze kids vrij kunnen spelen in de natuur, ravotten, samenwerken, delen en van elkaar leren. Op deze wondermooie plek leerden Katrien en ik elkaar kennen.

Een burn-out zorgde er voor dat ik mijn leven onder de loep nam. Tijdens deze zoektocht kwam ik in aanraking met mindfulness. Ik volgde de 8-weekse opleiding en vond mijn kern terug. Katriens workshop ‘mindful voor de klas’ deed me meer dan ooit beseffen hoeveel dit kan betekenen voor kinderen van alle leeftijden.

In mijn lessen tracht ik sindsdien mindfulness mee te geven. Kinderen hebben hier nood aan. Ze leren terug voelen, leren vertrouwen op hun intuïtie, ontdekken wie ze echt zijn, leren mild zijn voor zichzelf, …

Een wondermooi project dus, Wildfulness.

Mindful kampje

Extern: €250,-

Een kampje waarin we een oefening krijgen in mindfulness op een creatieve manier en in nauw contact met de natuur.

Katrien is mede-begeleidster van het Mindful Kampje.

De ecologische voetafdruk (ook al is het maar maatje 33) willen we zoveel mogelijk beperken. Daarom bieden we een carpoolkorting aan. Elke deelnemer die met een andere deelnemer in de wagen komt krijgt 25 euro korting. Dit geldt voor de activiteiten: Fluisterwoud, Mindful kampje & de Herbronning. Met deze Carpoolkorting wordt BOS+ gesteund. BOS+ is een natuur- en milieu-organisatie die zich specifiek richt op bossen en bomen. Niet als doel op zich, wel omdat bossen en bomen van cruciaal maatschappelijk belang zijn door de vele ecosysteemdiensten die ze vervullen voor dieren, planten én mensen. Meer info volgt na inschrijving.

De ecologische voetafdruk (ook al is het maar maatje 33) willen we zoveel mogelijk beperken. Daarom bieden we een carpoolkorting aan.

Elke deelnemer die met een andere deelnemer in de wagen komt krijgt 25 euro korting. Dit geldt voor de activiteiten: Fluisterwoud, Mindful kampje & de Herbronning.

Met deze Carpoolkorting wordt BOS+ gesteund. BOS+ is een natuur- en milieu-organisatie die zich specifiek richt op bossen en bomen. Niet als doel op zich, wel omdat bossen en bomen van cruciaal maatschappelijk belang zijn door de vele ecosysteemdiensten die ze vervullen voor dieren, planten én mensen.

Meer info volgt na inschrijving.

Op onze activiteiten bieden we biologische vegetarische maaltijden aan in samenwerking met zelfoogstboerderij de Klepper . De andere aankopen die nodig zijn gebeuren steeds vanuit ecologisch standpunt. Indien er beperkingen zijn of wensen op vlak van allergie, voeding of geloofsovertuiging dan bekijken wij hoe we een brug kunnen slaan zodat ieder zich toch een plaats weet te vinden in onze samenleving.

Op onze activiteiten bieden we biologische vegetarische maaltijden aan in samenwerking met zelfoogstboerderij de Klepper. De andere aankopen die nodig zijn gebeuren steeds vanuit ecologisch standpunt.

Indien er beperkingen zijn of wensen op vlak van allergie, voeding of geloofsovertuiging dan bekijken wij hoe we een brug kunnen slaan zodat ieder zich toch een plaats weet te vinden in onze samenleving.

Wij houden er een sociaal systeem op na. Wij vinden dat wij een eerlijke prijs vragen voor het gene we aanbieden, maar willen u ook meedelen dat wij er een sociale kas op nahouden waardoor kinderen met financiële moeilijkheden toch ook deze mooie belevenis kunnen ervaren. Denkt je dat je hiervoor in aanmerking komt, neem dan contact op voor een individueel gesprek .

Wij houden er een sociaal systeem op na. Wij vinden dat wij een eerlijke prijs vragen voor het gene we aanbieden, maar willen u ook meedelen dat wij er een sociale kas op nahouden waardoor kinderen met financiële moeilijkheden toch ook deze mooie belevenis kunnen ervaren.

Denkt je dat je hiervoor in aanmerking komt, neem dan contact op voor een individueel gesprek.

Mooie dingen die ik koester, Als een parel in een oester. De kroon op veel werk Daarom werd ik een merk.

Mooie dingen die ik koester,

Als een parel in een oester.

De kroon op veel werk

Daarom werd ik een merk.