Wildfulness

Wildfulness

Wildfulness is een unieke manier om via de natuur dichter bij jezelf te komen. Heb je ook zin om dit te ontdekken?

Wildfulness Dag

2015-10-31 14.43.07.jpg
2015-10-31 14.43.07.jpg

Wildfulness Dag

60.00

Een dag in de natuur met uitnodigende oefeningen om even stil te staan, af te stemmen en energie op te doen.

Aanmelden

Zondag 23 september | 10:00 - 18:00 uur

De workshop is bedoeld om op een speelse manier volwassenen in de natuur kennis te laten maken met mindfulness.

Het is intussen bewezen dat in de natuur zijn onze hersenactiviteit verandert. Ze dwingt ons in een bepaalde rusttoestand waarin we ontvankelijker zijn, waarin er meer ruimte is voor bewustzijn, rust en ontspanning.

IMG_8601 2.JPG

Een dag spenderen in de natuur resulteert in een verhoogd algemeen gevoel van welzijn, een ervaren van meer vitaliteit, meer creativiteit, een beter concentratie, een betere psychisch evenwicht, minder stress en angst, en een groter zelfvertrouwen.

De workshop voor volwassenen duurt ietsje langer dan voor de kinderen omdat volwassenen net dat tikkeltje meer nodig hebben om in het nu terecht te komen.

Tijdens deze dag komen we samen in de natuur. Met behulp van speelse oefeningen en woudloperstechnieken passen we ons langzaam aan aan het ritme van de natuur. Gedurende de dag wordt je uitgenodigd om met oefeningen aan de slag te gaan om tot jezelf te komen. Een dag om even stil te staan, om nadien beter verder te kunnen gaan. Een rustpunt, een adempauze...

Praktisch

 

zo 23 september 2018
10 tot 18u
Hart van de Merode
Rode Laakstraat 13
Veerle

Koffie, Thee en (bio-ecologisch) middagmaal inbegrepen.

Na het inschrijven ontvang je een mail met meer informatie over de dag en de betalingsmogelijkheden.

De ecologische voetafdruk (ook al is het maar maatje 33) willen we zoveel mogelijk beperken. Daarom bieden we een carpoolkorting aan. Elke deelnemer die met een andere deelnemer in de wagen komt krijgt 25 euro korting. Dit geldt voor de activiteiten: Fluisterwoud, Mindful kampje & de Herbronning. Met deze Carpoolkorting wordt BOS+ gesteund. BOS+ is een natuur- en milieu-organisatie die zich specifiek richt op bossen en bomen. Niet als doel op zich, wel omdat bossen en bomen van cruciaal maatschappelijk belang zijn door de vele ecosysteemdiensten die ze vervullen voor dieren, planten én mensen. Meer info volgt na inschrijving.

De ecologische voetafdruk (ook al is het maar maatje 33) willen we zoveel mogelijk beperken. Daarom bieden we een carpoolkorting aan.

Elke deelnemer die met een andere deelnemer in de wagen komt krijgt 25 euro korting. Dit geldt voor de activiteiten: Fluisterwoud, Mindful kampje & de Herbronning.

Met deze Carpoolkorting wordt BOS+ gesteund. BOS+ is een natuur- en milieu-organisatie die zich specifiek richt op bossen en bomen. Niet als doel op zich, wel omdat bossen en bomen van cruciaal maatschappelijk belang zijn door de vele ecosysteemdiensten die ze vervullen voor dieren, planten én mensen.

Meer info volgt na inschrijving.

Op onze activiteiten bieden we biologische vegetarische maaltijden aan in samenwerking met zelfoogstboerderij de Klepper . De andere aankopen die nodig zijn gebeuren steeds vanuit ecologisch standpunt. Indien er beperkingen zijn of wensen op vlak van allergie, voeding of geloofsovertuiging dan bekijken wij hoe we een brug kunnen slaan zodat ieder zich toch een plaats weet te vinden in onze samenleving.

Op onze activiteiten bieden we biologische vegetarische maaltijden aan in samenwerking met zelfoogstboerderij de Klepper. De andere aankopen die nodig zijn gebeuren steeds vanuit ecologisch standpunt.

Indien er beperkingen zijn of wensen op vlak van allergie, voeding of geloofsovertuiging dan bekijken wij hoe we een brug kunnen slaan zodat ieder zich toch een plaats weet te vinden in onze samenleving.

Wij houden er een sociaal systeem op na. Wij vinden dat wij een eerlijke prijs vragen voor het gene we aanbieden, maar willen u ook meedelen dat wij er een sociale kas op nahouden waardoor kinderen met financiële moeilijkheden toch ook deze mooie belevenis kunnen ervaren. Denkt je dat je hiervoor in aanmerking komt, neem dan contact op voor een individueel gesprek .

Wij houden er een sociaal systeem op na. Wij vinden dat wij een eerlijke prijs vragen voor het gene we aanbieden, maar willen u ook meedelen dat wij er een sociale kas op nahouden waardoor kinderen met financiële moeilijkheden toch ook deze mooie belevenis kunnen ervaren.

Denkt je dat je hiervoor in aanmerking komt, neem dan contact op voor een individueel gesprek.

Mooie dingen die ik koester, Als een parel in een oester. De kroon op veel werk Daarom werd ik een merk.

Mooie dingen die ik koester,

Als een parel in een oester.

De kroon op veel werk

Daarom werd ik een merk.