Wildfulness

Wildfulness

Wildfulness is een unieke manier om via de natuur dichter bij jezelf te komen. Heb je ook zin om dit te ontdekken?

ACT

adventure-boardwalk-countryside-289327.jpg
adventure-boardwalk-countryside-289327.jpg

ACT

250.00

Dit is een training gebaseerd op cognitieve therapie en gedragstherapie en aangevuld met mindfulness. De doeltreffendheid van het programma is wetenschappelijk bewezen en geeft een zeer duidelijke en gerichte aanpak.

Inschrijven

Elke zaterdagvoormiddag (10 tot 12u)

9, 16, 23, 30 maart en 6, 13 april 2019

Groepspraktijk Facet - Kortenberg

 • “Ik ben moe en uitgeput, ik vecht en werk hard aan mezelf, maar ik loop steeds maar weer tegen dezelfde problemen aan”

 • “Ik weet niet goed wat ik wil in het leven, ik onderga het maar”

 • “Ik kan mijn verleden niet loslaten, het staat in de weg van mijn geluk”

 • “Ik pieker steeds maar, ik raak verstrikt in mijn eigen gedachten”

 • “Ik breek mezelf af in mijn hoofd waardoor ik niets meer onderneem”

 • “Ik heb wel dromen en interesses, maar ik ben bang dat ik het toch niet zal kunnen”

 • “Ik wil zo perfect zijn dat het me heel veel stress geeft en me soms helemaal blokkeert”

 • “De wereld is iets wat me overweldigt, ik vind mij er geen plaats in”

 • “Gevoelens kunnen me soms helemaal meenemen waardoor ik mezelf niet meer herken”

 • ...

ACT of Acceptance and commitment Therapy/Training kan je een uitweg bieden

Hoewel de groep als therapeutisch kan werken is ACT geen praattherapie. De aandacht ligt op het hier en nu en op acties ondernemen om je geluk in de toekomst meer te kunnen opbouwen. Je leert op een andere manier omgaan met de uitdagingen in je leven terwijl je op zoek naar wat er écht toe doet in het leven.

Via concrete technieken leer je op een andere manier om te gaan met je moeilijkheden. Je krijgt uitleg over wat je leert en zal ook gemotiveerd worden om thuis aan de slag te gaan met oefeningen om zo goed mogelijk andere vaardigheden aan te leren. Hoe meer bewust je oefent hoe beter je ook je eigen geluk kan maken. 

De groep wordt begeleid door 2 begeleiders en wordt gekenmerkt door een niet oordelende, respectvolle houding.

Kostprijs

Voor deelnemers doorverwezen binnen groepspraktijk facet: 250 euro

Voor andere deelnemers vragen wij om eerst op een intakegesprek te komen.

Dit intakegesprek duurt een uur en dient om te bekijken of ACT geschikt is voor jou op dit moment, om uitleg te geven over de werkwijze en visie van ACT en al een eerste aanzet tot mindfulness aan te brengen. Bovendien krijg je al een eerste huiswerkopdracht mee. Dit intakegesprek kost 55 euro, maar daarvan wordt 30 euro teruggebracht bij de betalingsuitnodiging bij aanvang van de cursus. Dit komt dus neer op een totaal van 275 euro.

In de kostprijs zijn lestijden, materiaal, werkboek en koffie en thee inbegrepen.

Wanneer

9, 16, 23,30 maart en 6,13 april 2019

Praktisch

 

Elke zaterdagvoormiddag 10-12u

Groepspraktijk Facet

Stationstraat 24

3070 Kortenberg

Na het inschrijven ontvang je een mail met meer info,al dan niet een uitnodiging tot intake en de betalingsmogelijkheden.

De ecologische voetafdruk (ook al is het maar maatje 33) willen we zoveel mogelijk beperken. Daarom bieden we een carpoolkorting aan. Elke deelnemer die met een andere deelnemer in de wagen komt krijgt 25 euro korting. Dit geldt voor de activiteiten: Fluisterwoud, Mindful kampje & de Herbronning. Met deze Carpoolkorting wordt BOS+ gesteund. BOS+ is een natuur- en milieu-organisatie die zich specifiek richt op bossen en bomen. Niet als doel op zich, wel omdat bossen en bomen van cruciaal maatschappelijk belang zijn door de vele ecosysteemdiensten die ze vervullen voor dieren, planten én mensen. Meer info volgt na inschrijving.

De ecologische voetafdruk (ook al is het maar maatje 33) willen we zoveel mogelijk beperken. Daarom bieden we een carpoolkorting aan.

Elke deelnemer die met een andere deelnemer in de wagen komt krijgt 25 euro korting. Dit geldt voor de activiteiten: Fluisterwoud, Mindful kampje & de Herbronning.

Met deze Carpoolkorting wordt BOS+ gesteund. BOS+ is een natuur- en milieu-organisatie die zich specifiek richt op bossen en bomen. Niet als doel op zich, wel omdat bossen en bomen van cruciaal maatschappelijk belang zijn door de vele ecosysteemdiensten die ze vervullen voor dieren, planten én mensen.

Meer info volgt na inschrijving.

Op onze activiteiten bieden we biologische vegetarische maaltijden aan in samenwerking met zelfoogstboerderij de Klepper . De andere aankopen die nodig zijn gebeuren steeds vanuit ecologisch standpunt. Indien er beperkingen zijn of wensen op vlak van allergie, voeding of geloofsovertuiging dan bekijken wij hoe we een brug kunnen slaan zodat ieder zich toch een plaats weet te vinden in onze samenleving.

Op onze activiteiten bieden we biologische vegetarische maaltijden aan in samenwerking met zelfoogstboerderij de Klepper. De andere aankopen die nodig zijn gebeuren steeds vanuit ecologisch standpunt.

Indien er beperkingen zijn of wensen op vlak van allergie, voeding of geloofsovertuiging dan bekijken wij hoe we een brug kunnen slaan zodat ieder zich toch een plaats weet te vinden in onze samenleving.

Wij houden er een sociaal systeem op na. Wij vinden dat wij een eerlijke prijs vragen voor het gene we aanbieden, maar willen u ook meedelen dat wij er een sociale kas op nahouden waardoor kinderen met financiële moeilijkheden toch ook deze mooie belevenis kunnen ervaren. Denkt je dat je hiervoor in aanmerking komt, neem dan contact op voor een individueel gesprek .

Wij houden er een sociaal systeem op na. Wij vinden dat wij een eerlijke prijs vragen voor het gene we aanbieden, maar willen u ook meedelen dat wij er een sociale kas op nahouden waardoor kinderen met financiële moeilijkheden toch ook deze mooie belevenis kunnen ervaren.

Denkt je dat je hiervoor in aanmerking komt, neem dan contact op voor een individueel gesprek.

Mooie dingen die ik koester, Als een parel in een oester. De kroon op veel werk Daarom werd ik een merk.

Mooie dingen die ik koester,

Als een parel in een oester.

De kroon op veel werk

Daarom werd ik een merk.