Wildfulness

Wildfulness

Wildfulness is een unieke manier om via de natuur dichter bij jezelf te komen. Heb je ook zin om dit te ontdekken?

8-weekse Volwassenen Training Mindfulness

ouder&kind7.jpg
ouder&kind7.jpg

8-weekse Volwassenen Training Mindfulness

300.00

Dit 8 weken programma is een mooi geschenk dat je jezelf kan geven. De training combineert Westerse psychologie met eeuwenoude, oosterse wijsheid.

Inschrijven

Elke zaterdagvoormiddag (9:30 tot 12:15u) van 16/03 t.e.m. 04/05/2019

Groepspraktijk Facet (Kortenberg)

Deze training is geschikt voor iedereen die beter wil omgaan met de uitdagingen van iedere dag. Ook wie nog geen ervaring heeft met gelijk welke vorm van meditatie, kan makkelijk instappen. Wie al mindfulness beoefent kan zich tijdens deze basistraining verder verdiepen. Het is wetenschappelijk onderbouwd en maakt je meer bestand tegen stress, angst, piekeren, pijn en depressie. Mindfulness leert je ook jezelf te accepteren en te genieten van het leven.

De mindfulnesstraining kun je ook een training noemen in gelukkig zijn.

Je krijgt allerlei tools aangereikt om veerkrachtiger en stressbestendiger te zijn en hoe je een dipje of zelfs burn-out kan voorkomen. Je verkrijgt kennis over je eigen piekersystemen en leert ze beter herkennen en loslaten waardoor je jezelf minder vastrijdt in je hoofd en je een beter nachtrust hebt.

Je maakt ook kennis met de kracht van zelfcompassie en mindfulness in communicatie.

Dit 8 weken programma is een mooi geschenk dat je jezelf kan geven. De training combineert Westerse psychologie met eeuwenoude, oosterse wijsheid.

Voor wie?

Iedereen van 17 tot 99 jaar die op zoek is naar tools en training om dichter bij zichzelf en haar omgeving komen.

Wat krijg je?

Acht keer een training van 2,5 uur in een klein groepje van maximaal 12 personen. Dit om een veilige en respectvolle sfeer te kunnen ambiëren. Alvorens de training van start gaat zal je gecontacteerd worden voor een verkennend gesprek.

Een digitale cusus met downloads en een werkboek.

Thee, water en wat lekkers tijdens de pauze's.

 

De ecologische voetafdruk (ook al is het maar maatje 33) willen we zoveel mogelijk beperken. Daarom bieden we een carpoolkorting aan. Elke deelnemer die met een andere deelnemer in de wagen komt krijgt 25 euro korting. Dit geldt voor de activiteiten: Fluisterwoud, Mindful kampje & de Herbronning. Met deze Carpoolkorting wordt BOS+ gesteund. BOS+ is een natuur- en milieu-organisatie die zich specifiek richt op bossen en bomen. Niet als doel op zich, wel omdat bossen en bomen van cruciaal maatschappelijk belang zijn door de vele ecosysteemdiensten die ze vervullen voor dieren, planten én mensen. Meer info volgt na inschrijving.

De ecologische voetafdruk (ook al is het maar maatje 33) willen we zoveel mogelijk beperken. Daarom bieden we een carpoolkorting aan.

Elke deelnemer die met een andere deelnemer in de wagen komt krijgt 25 euro korting. Dit geldt voor de activiteiten: Fluisterwoud, Mindful kampje & de Herbronning.

Met deze Carpoolkorting wordt BOS+ gesteund. BOS+ is een natuur- en milieu-organisatie die zich specifiek richt op bossen en bomen. Niet als doel op zich, wel omdat bossen en bomen van cruciaal maatschappelijk belang zijn door de vele ecosysteemdiensten die ze vervullen voor dieren, planten én mensen.

Meer info volgt na inschrijving.

Op onze activiteiten bieden we biologische vegetarische maaltijden aan in samenwerking met zelfoogstboerderij de Klepper . De andere aankopen die nodig zijn gebeuren steeds vanuit ecologisch standpunt. Indien er beperkingen zijn of wensen op vlak van allergie, voeding of geloofsovertuiging dan bekijken wij hoe we een brug kunnen slaan zodat ieder zich toch een plaats weet te vinden in onze samenleving.

Op onze activiteiten bieden we biologische vegetarische maaltijden aan in samenwerking met zelfoogstboerderij de Klepper. De andere aankopen die nodig zijn gebeuren steeds vanuit ecologisch standpunt.

Indien er beperkingen zijn of wensen op vlak van allergie, voeding of geloofsovertuiging dan bekijken wij hoe we een brug kunnen slaan zodat ieder zich toch een plaats weet te vinden in onze samenleving.

Wij houden er een sociaal systeem op na. Wij vinden dat wij een eerlijke prijs vragen voor het gene we aanbieden, maar willen u ook meedelen dat wij er een sociale kas op nahouden waardoor kinderen met financiële moeilijkheden toch ook deze mooie belevenis kunnen ervaren. Denkt je dat je hiervoor in aanmerking komt, neem dan contact op voor een individueel gesprek .

Wij houden er een sociaal systeem op na. Wij vinden dat wij een eerlijke prijs vragen voor het gene we aanbieden, maar willen u ook meedelen dat wij er een sociale kas op nahouden waardoor kinderen met financiële moeilijkheden toch ook deze mooie belevenis kunnen ervaren.

Denkt je dat je hiervoor in aanmerking komt, neem dan contact op voor een individueel gesprek.

Mooie dingen die ik koester, Als een parel in een oester. De kroon op veel werk Daarom werd ik een merk.

Mooie dingen die ik koester,

Als een parel in een oester.

De kroon op veel werk

Daarom werd ik een merk.