Wildfulness

Wildfulness

Wildfulness is een unieke manier om via de natuur dichter bij jezelf te komen. Heb je ook zin om dit te ontdekken?

Ontdek de schatten in jezelf

IMG_1943.JPG
IMG_1961.JPG
ouder&kind4.jpg
ouder&kind5.jpg
ouder&kind6.jpg
ouder&kind7.jpg
ouder&kind8.jpg
ouder&kind9.jpg
ouder&kind10.jpg
ouder&kind11.jpg
ouder&kind12.jpg
IMG_1969.JPG
ouder&kind13.jpg
ouder&kind14.jpg
ouder&kind15.jpg
ouder&kind16.jpg
IMG_1943.JPG
IMG_1961.JPG
ouder&kind4.jpg
ouder&kind5.jpg
ouder&kind6.jpg
ouder&kind7.jpg
ouder&kind8.jpg
ouder&kind9.jpg
ouder&kind10.jpg
ouder&kind11.jpg
ouder&kind12.jpg
IMG_1969.JPG
ouder&kind13.jpg
ouder&kind14.jpg
ouder&kind15.jpg
ouder&kind16.jpg

Ontdek de schatten in jezelf

25.00

Een fijne namiddag met zingevende, verbindende activiteiten voor ouders en kinderen.

 

-
De schat in jou is de kracht
om nu en dan te blijven stilstaan in het nu,
vanuit je hart,
met je heel persoon.

Daardoor zal je groeien
tot een prachtig mens.

zoals de vlinder zich
uit de rups ontpopt.

Zoals het zaadje groeit
tot een mooie bloem.
 

Een speels avontuur

opladen in de natuur

even niets dat moet

wat doet dat goed....

 

Trek je mee een dagje er samen op uit om de schatten in jezelf te ontdekken? 

Deze dag wordt opgesteld en begeleid door een Relax Kids trainer/talentenfluisteraar en een mindfulnesstrainer/survivalmonitor met als enig doel je goed te voelen in jezelf.

Na de kennismaking luisteren we naar een verhaal van/voor gevoelige oortjes en gaan we op zoek naar een echte schat.

We ontdekken onze eigen talenten en kwaliteiten.  Dat is onze schat binnenin...

Voor ons middageten trekken we onze woudlopersvoeten aan en gaan op zoek naar eetbare planten. We leren alles over vuur maken en proberen dit zelf eens uit. Om onze honger te stillen bakken we onze zelfgemaakte kruidenbroodjes boven het vuur en smullen van een biosoepje.

Als we onze maaltijd achter de kiezen hebben krijgen we een relax-kids lesje, ideaal om even wat te ontspannen. We gaan op zoek naar onze eigen talenten en kwaliteiten. We keren niet naar huis zonder een goedgevulde schatkist!

We krijgen nog een mindfulnessbad en doen een compassiemeditatie. Wat dat juist is... dat zul je moeten komen ontdekken!

Doelgroep

Ouders of zorgdragers met kinderen van 6-13 jaar.

Praktisch

De activiteiten gaan door op het domein van 'Bright Futures' zo ondersteunen we ook een sociaal ecologisch iniitatief.

Zeker eerst even naar buiten kijken alvorens de kleerkast in te duiken. De activiteiten gaan buiten door. We kunnen wel gebruik maken van een schuur bij minder vrolijk weer. Er is toegang tot een overdekte droogtoilet.

Prijs

€40,- per volwassene;
€25,- per kind;
Middagmaaltijd inbegrepen (kruidenbroodjes en biosoep)
Het bedrag kan voldaan worden via overschrijving.

zo 29 juli 2018

 

10 tot 17u (ontvangst vanaf 09:45)
Hart van de Merode
Rode Laakstraat 13
Veerle

 

Na het inschrijven ontvang je een mail met meer informatie over de dag en de betalingsmogelijkheden.

De ecologische voetafdruk (ook al is het maar maatje 33) willen we zoveel mogelijk beperken. Daarom bieden we een carpoolkorting aan. Elke deelnemer die met een andere deelnemer in de wagen komt krijgt 25 euro korting. Dit geldt voor de activiteiten: Fluisterwoud, Mindful kampje & de Herbronning. Met deze Carpoolkorting wordt BOS+ gesteund. BOS+ is een natuur- en milieu-organisatie die zich specifiek richt op bossen en bomen. Niet als doel op zich, wel omdat bossen en bomen van cruciaal maatschappelijk belang zijn door de vele ecosysteemdiensten die ze vervullen voor dieren, planten én mensen. Meer info volgt na inschrijving.

De ecologische voetafdruk (ook al is het maar maatje 33) willen we zoveel mogelijk beperken. Daarom bieden we een carpoolkorting aan.

Elke deelnemer die met een andere deelnemer in de wagen komt krijgt 25 euro korting. Dit geldt voor de activiteiten: Fluisterwoud, Mindful kampje & de Herbronning.

Met deze Carpoolkorting wordt BOS+ gesteund. BOS+ is een natuur- en milieu-organisatie die zich specifiek richt op bossen en bomen. Niet als doel op zich, wel omdat bossen en bomen van cruciaal maatschappelijk belang zijn door de vele ecosysteemdiensten die ze vervullen voor dieren, planten én mensen.

Meer info volgt na inschrijving.

Op onze activiteiten bieden we biologische vegetarische maaltijden aan in samenwerking met zelfoogstboerderij de Klepper . De andere aankopen die nodig zijn gebeuren steeds vanuit ecologisch standpunt. Indien er beperkingen zijn of wensen op vlak van allergie, voeding of geloofsovertuiging dan bekijken wij hoe we een brug kunnen slaan zodat ieder zich toch een plaats weet te vinden in onze samenleving.

Op onze activiteiten bieden we biologische vegetarische maaltijden aan in samenwerking met zelfoogstboerderij de Klepper. De andere aankopen die nodig zijn gebeuren steeds vanuit ecologisch standpunt.

Indien er beperkingen zijn of wensen op vlak van allergie, voeding of geloofsovertuiging dan bekijken wij hoe we een brug kunnen slaan zodat ieder zich toch een plaats weet te vinden in onze samenleving.

Wij houden er een sociaal systeem op na. Wij vinden dat wij een eerlijke prijs vragen voor het gene we aanbieden, maar willen u ook meedelen dat wij er een sociale kas op nahouden waardoor kinderen met financiële moeilijkheden toch ook deze mooie belevenis kunnen ervaren. Denkt je dat je hiervoor in aanmerking komt, neem dan contact op voor een individueel gesprek .

Wij houden er een sociaal systeem op na. Wij vinden dat wij een eerlijke prijs vragen voor het gene we aanbieden, maar willen u ook meedelen dat wij er een sociale kas op nahouden waardoor kinderen met financiële moeilijkheden toch ook deze mooie belevenis kunnen ervaren.

Denkt je dat je hiervoor in aanmerking komt, neem dan contact op voor een individueel gesprek.

Mooie dingen die ik koester, Als een parel in een oester. De kroon op veel werk Daarom werd ik een merk.

Mooie dingen die ik koester,

Als een parel in een oester.

De kroon op veel werk

Daarom werd ik een merk.