Wildfulness

Wildfulness

Wildfulness is een unieke manier om via de natuur dichter bij jezelf te komen. Heb je ook zin om dit te ontdekken?

Workshopmiddag Ouder & Kind

ouder&kind17.jpg
ouder&kind.1.jpeg
ouder&kind4.jpg
ouder&kind2.jpeg
ouder&kind3.jpeg
ouder&kind5.jpg
ouder&kind6.jpg
ouder&kind7.jpg
ouder&kind8.jpg
ouder&kind9.jpg
ouder&kind10.jpg
ouder&kind11.jpg
ouder&kind12.jpg
ouder&kind13.jpg
ouder&kind14.jpg
ouder&kind15.jpg
ouder&kind16.jpg
ouder&kind17.jpg
ouder&kind.1.jpeg
ouder&kind4.jpg
ouder&kind2.jpeg
ouder&kind3.jpeg
ouder&kind5.jpg
ouder&kind6.jpg
ouder&kind7.jpg
ouder&kind8.jpg
ouder&kind9.jpg
ouder&kind10.jpg
ouder&kind11.jpg
ouder&kind12.jpg
ouder&kind13.jpg
ouder&kind14.jpg
ouder&kind15.jpg
ouder&kind16.jpg

Workshopmiddag Ouder & Kind

15.00

Een middag in de natuur. Een speelse rustpauze tussen ouders en kinderen.

 

-

Eerstvolgende workshops
zat 19 mei & zo 3 juni

Je rent door het huis op zoek naar de lievelingsknuffel van de kleinste en de oudste bedient zichzelf enthousiast maar erg onhandig van chocomelk. Fopspeen gevonden maar nu nog vlug naar de kleerkast achter een setje verse kleren. Tafel afruimen. Tanden poetsen. Boekentassen klaar? “Mama! Ik moet nog naar het toilet.

Vlug! In de auto of op de fiets... Nog even terug: zwempak vergeten? Plekje zoeken in de dagelijkse file. Vluchtig kusje aan de schoolpoort. Alweer te laat op ‘t werk, afkeurende blik van je baas. 200 mailtjes beantwoorden en een berg papier. Een sms’je van schoonmama: “Ben je mijn verjaardag niet vergeten?

Een speels rustpunt

Zin om daar een moment aan te ontsnappen? Op een zaterdag de boodschappen laten voor wat ze zijn en tijd maken voor elkaar. Horloge uit het zicht, tijd voor een gesprek, een babbel. Elkaar ontmoeten en (h)erkennen in ogen en gebaren, in woorden. Stil staan bij wat waardevol is.

Plaats in je agenda maken voor een speels rustpunt in het bos.

Doelgroep

Ouders of zorgdragers met kinderen van 6-13 jaar.

Praktisch

Zeker eerst even naar buiten kijken alvorens de kleerkast in te duiken. De activiteiten gaan door, ook bij minder vrolijk weer. Er wordt een buitentoilet voorzien.

Prijs

€15,- per volwassene;
€10,- per kind;
Hapje en drankje inbegrepen.
Het bedrag kan voldaan worden via overschrijving of ter plekke contant.

Zat 19 mei 2018

 

14-17u
Domein drie fonteinen
Vilvoorde

zo 3 juni 2018

 

14-17u
Hart van de Merode
Rode Laakstraat 13
Veerle

 

Na het inschrijven ontvang je een mail met meer informatie over de dag en de betalingsmogelijkheden.

De ecologische voetafdruk (ook al is het maar maatje 33) willen we zoveel mogelijk beperken. Daarom bieden we een carpoolkorting aan. Elke deelnemer die met een andere deelnemer in de wagen komt krijgt 25 euro korting. Dit geldt voor de activiteiten: Fluisterwoud, Mindful kampje & de Herbronning. Met deze Carpoolkorting wordt BOS+ gesteund. BOS+ is een natuur- en milieu-organisatie die zich specifiek richt op bossen en bomen. Niet als doel op zich, wel omdat bossen en bomen van cruciaal maatschappelijk belang zijn door de vele ecosysteemdiensten die ze vervullen voor dieren, planten én mensen. Meer info volgt na inschrijving.

De ecologische voetafdruk (ook al is het maar maatje 33) willen we zoveel mogelijk beperken. Daarom bieden we een carpoolkorting aan.

Elke deelnemer die met een andere deelnemer in de wagen komt krijgt 25 euro korting. Dit geldt voor de activiteiten: Fluisterwoud, Mindful kampje & de Herbronning.

Met deze Carpoolkorting wordt BOS+ gesteund. BOS+ is een natuur- en milieu-organisatie die zich specifiek richt op bossen en bomen. Niet als doel op zich, wel omdat bossen en bomen van cruciaal maatschappelijk belang zijn door de vele ecosysteemdiensten die ze vervullen voor dieren, planten én mensen.

Meer info volgt na inschrijving.

Op onze activiteiten bieden we biologische vegetarische maaltijden aan in samenwerking met zelfoogstboerderij de Klepper . De andere aankopen die nodig zijn gebeuren steeds vanuit ecologisch standpunt. Indien er beperkingen zijn of wensen op vlak van allergie, voeding of geloofsovertuiging dan bekijken wij hoe we een brug kunnen slaan zodat ieder zich toch een plaats weet te vinden in onze samenleving.

Op onze activiteiten bieden we biologische vegetarische maaltijden aan in samenwerking met zelfoogstboerderij de Klepper. De andere aankopen die nodig zijn gebeuren steeds vanuit ecologisch standpunt.

Indien er beperkingen zijn of wensen op vlak van allergie, voeding of geloofsovertuiging dan bekijken wij hoe we een brug kunnen slaan zodat ieder zich toch een plaats weet te vinden in onze samenleving.

Wij houden er een sociaal systeem op na. Wij vinden dat wij een eerlijke prijs vragen voor het gene we aanbieden, maar willen u ook meedelen dat wij er een sociale kas op nahouden waardoor kinderen met financiële moeilijkheden toch ook deze mooie belevenis kunnen ervaren. Denkt je dat je hiervoor in aanmerking komt, neem dan contact op voor een individueel gesprek .

Wij houden er een sociaal systeem op na. Wij vinden dat wij een eerlijke prijs vragen voor het gene we aanbieden, maar willen u ook meedelen dat wij er een sociale kas op nahouden waardoor kinderen met financiële moeilijkheden toch ook deze mooie belevenis kunnen ervaren.

Denkt je dat je hiervoor in aanmerking komt, neem dan contact op voor een individueel gesprek.

Mooie dingen die ik koester, Als een parel in een oester. De kroon op veel werk Daarom werd ik een merk.

Mooie dingen die ik koester,

Als een parel in een oester.

De kroon op veel werk

Daarom werd ik een merk.