Wildfulness

Wildfulness

Wildfulness is een unieke manier om via de natuur dichter bij jezelf te komen. Heb je ook zin om dit te ontdekken?

8-weekse Kindertraining Mindfulness

8-weekse.jpeg
8-weekse.jpeg

8-weekse Kindertraining Mindfulness

160.00

8 Weekse training mindfulness voor kinderen onder begeleiding van een ouder.

-
 

Kindertraining Kortenberg (6-9j)

-Groepspraktijk Facet-

Zaterdagvoormiddag 9:30 - 11:30u

05-09 t.e.m 26-10-2019

 

Kindertraining Vilvoorde

(Met mogelijkheid tot kinderopvang)

-Studio World Tree-

08-01 t.e.m. 29-02-2020

6-9j woensdagnamiddag van 13:30 tot 15:30u

9-12j woensdagnamiddag van 15:45 tot 17:45u


Mindfulness is een wetenschappelijk onderbouwde methode en is dus bewezen dat ze werkt. Wildfulness geeft een training die je leert om ‘opmerkzaam zijn, gewaar zijn van je ervaring en beleving op het moment zelf’ of als ‘je zachtmoedig openen voor de werkelijkheid zoals die zich nu voordoet’.

Daardoor leer je zelf aan stuur staan van je schip, zelf je koers bepalen en leer je omgaan met de golven en de stormen die verwacht of onverwachts je pad kruisen.

Mindfulness is in het hier en nu liefdevol aanwezig ZIJN. Kinderen gaan gebukt onder de stress van onze veeleisende maatschappij. Mindfulness helpt je kind op te wassen tegen het toenemend perfectionisme, veeleisendheid, snelheid, ... Het helpt je kind te verstillen en tot rust te komen, maar ook meer bewust te zijn van de keuzes die het maakt. Het is makkelijk toegankelijk en kosteloos, het enige wat het nodig heeft is kennis en oefening.

Via Wildfulness krijgt (u en) uw kind de kans om een 8-weekse training te volgen door een erkende kindertrainer. Dit is een training, (u en) uw kind zal dus gestimuleerd worden te oefenen en het is fijn wanneer een ouder dit vriendelijk aanmoedigt. Hoe meer uw kind bewust oefent, hoe meer het zijn aandacht zal kunnen beheersen en hoe meer hij er de vruchten van zal plukken. Toch wordt dit alles op een speelse manier gebracht met oog op de eigenheid van het kind.

 

Lokatie

 

Groepspraktijk Facet
Stationsstraat 24, Kortenberg
 


 

 

Studio World Tree

Steenkaai 44, Vilvoorde

Vul vrijblijvend de interesselijst in voor nieuwe data en aanmeld mogelijkheden.
Wanneer er een nieuwe groep kan worden samengesteld brengen we je op de hoogte en kunnen we binnen 4 weken van start gaan.