Wildfulness

Wildfulness

Wildfulness is een unieke manier om via de natuur dichter bij jezelf te komen. Heb je ook zin om dit te ontdekken?

Individuele Gezinstraining Mindfulness

ouder&kind2.jpeg
ouder&kind2.jpeg

Individuele Gezinstraining Mindfulness

700.00

Met je gehele gezin en naar eigen behoeften en mogelijkheden een mindfulle omzwaai maken.

-

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden voor jou te bespreken.

Hoewel de kindertraining met andere ouders en leeftijdsgenootjes een meerwaarde is kan je er door omstandigheden misschien toch eerder voor een gezinstraining kiezen.

Deze kan dan aangepast worden naar je specifieke vraag en volgens de noden en mogelijkheden van je gezin. Een gezinstraining gaat bij je thuis, in een vertrouwde omgeving.
(De training kan ook tegen een meerprijs van €300,- op lokatie worden gegeven in Groepspraktijk Facet in Kortenberg. Als je hier gebruik van wilt maken kun je dit aangeven op het inschrijfformulier.)

Verloop

Eerst wordt er een verkennend gesprek gevoerd via telefoon waarna een huisbezoek volgt om verder kennis te maken met het gezin en reeds uitleg te geven over mindfulness en de eerste tools aan te reiken. Praktische zaken worden bekeken en er wordt een verdere planning gemaakt. De eerste mindful handvaten worden meegegeven.

Nadien volgen 7 weken les gedurende 1,5u op een vast momenten in de week en gaan de ouders en kinderen zelf aan de slag aan de hand van individuele oefenopdrachten die ze tijdens de week die er op volgt kunnen inoefenen.

Een maand na de laatste les wordt er nog een ontmoetingsmoment gepland.

Doelgroep

Alle gezinnen en gezinsvormen die ervoor kiezen om mindful aan de slag te gaan.

Inschrijven

Bij interesse kun je vrijblijvend contact opnemen via onderstaand formulier, ik bel je dan terug om de mogelijkheden te bespreken.