Wildfulness

Wildfulness

Wildfulness is een unieke manier om via de natuur dichter bij jezelf te komen. Heb je ook zin om dit te ontdekken?

8-weekse Kindertraining Mindfulness

IMG_1964.JPG
IMG_1964.JPG

8-weekse Kindertraining Mindfulness

160.00

8 Weekse training mindfulness voor kinderen onder begeleiding van een ouder.

Elke zaterdagvoormiddag van 9:30 tot 11:30u

Groepspraktijk Facet Kortenberg

-
 

Kindertraining (6-9j)

07-09 t.e.m 28-10-2019

 

Kindertraining (9-12j)

12-01 t.e.m. 02-03-2019

 

Mindfulness is een wetenschappelijk onderbouwde methode en is dus bewezen dat ze werkt. Wildfulness geeft een training die je leert om ‘opmerkzaam zijn, gewaar zijn van je ervaring en beleving op het moment zelf’ of als ‘je zachtmoedig openen voor de werkelijkheid zoals die zich nu voordoet’.

Daardoor leer je zelf aan stuur staan van je schip, zelf je koers bepalen en leer je omgaan met de golven en de stormen die verwacht of onverwachts je pad kruisen.

Mindfulness is in het hier en nu liefdevol aanwezig ZIJN. Kinderen gaan gebukt onder de stress van onze veeleisende maatschappij. Mindfulness helpt je kind op te wassen tegen het toenemend perfectionisme, veeleisendheid, snelheid, ... Het helpt je kind te verstillen en tot rust te komen, maar ook meer bewust te zijn van de keuzes die het maakt. Het is makkelijk toegankelijk en kosteloos, het enige wat het nodig heeft is kennis en oefening.

Via Wildfulness krijgt (u en) uw kind de kans om een 8-weekse training te volgen door een erkende kindertrainer. Dit is een training, (u en) uw kind zal dus gestimuleerd worden te oefenen en het is fijn wanneer een ouder dit vriendelijk aanmoedigt. Hoe meer uw kind bewust oefent, hoe meer het zijn aandacht zal kunnen beheersen en hoe meer hij er de vruchten van zal plukken. Toch wordt dit alles op een speelse manier gebracht met oog op de eigenheid van het kind.

Doelgroep

De 8-wekentraining is gericht op kinderen van 7-10 jaar of van 9-12 jaar onder begeleiding van een ouder. Er wordt in in kleine groepjes gewerkt van maximum een 5-tal kinderen en we ontmoeten elkaar gedurende 2 uur per week.

Lokatie

 

Groepspraktijk Facet
Stationsstraat 24

 

 

 

Inschrijven

 

 

 

Vul vrijblijvend onderstaand formulier in voor nieuwe data en mogelijkheden.